Pleje og vedligeholdelse af smykker

RÅD TIL HVORDAN SMYKKERNE SKAL BEHANDLES:

Vi ønsker, ligesom du, at dine Hultquist smykker holder sig pæne. Du får derfor her nogle gode råd til, hvordan du kan passe godt på dem.

Vi har smykker i sterling sølv 925 og belagt med 18 karat guld. Alle smykker bliver med tiden slidte, hvilket vil kunne ses på belægningen, som kan blive slidt af. Derfor anbefaler vi, at du tager smykkerne af når du sover, bader, dyrker sport, under rengøring, opvask og havearbejde. Derudover anbefaler vi, at smykkerne ikke kommer i kontakt med creme, parfume, kemikalier eller hårspray, da det vil slide på belægningen. Ydermere afhænger smykkers holdbarhed af hvert enkelt persons PH-værdi, og det er derfor individuelt, hvordan et smykke ældes. 


Vi anbefaler, at når smykkerne ikke bliver brugt, at de bliver opbevaret i en tætlukket plastikpose et tørt sted eller et smykkeskrin. 

Når du vil gøre smykker rene, er den bedste smykkerenser en blød klud, hvis dine smykker er blevet oxideret.

 

MATERIALER:

Vores smykker er produceret i ren sterling sølv 925 og er forgyldt med 18 karat guld.

Vores guldsmykker er belagt med 1 mikron, som er tykkelsen på belægningen, og alle vores smykker er derudover belagt med e-coating, for at smykkerne beholder deres skønhed og glans.

Alle vores smykker er håndlavede, og er designet på vores hovedkontor i København.

Alle vore smykker er nikkelfri, jvf. Den danske lovgivning. Alle vores sterling silver smykker stemples med både holdighedsstemplet og navnestempel. Hultquist Copenhagen er kontrolleret af ædelmetalkontrollen og er registreret med navnestemplet Q. Ædelmetalkontrollen er en virksomhed, der på vegne af staten kontrollerer, at lødighed af metallerne i smykkerne lever op til de danske regler og love.

×