Om os

Vores Historie

Med en historie, der strækker sig over 40 år, designer Hultquist Copenhagen løbende tidløse og legende smykker. I dag drives det familieejede smykkefirma af 2. generation Martin Hultquist og hans partner Ida Sofie Thorlaksen.

Vi værdsætter god kvalitet og smukt design. Vi tror på overkommelig luksus og har bragt disse værdier ind i virksomheden. Ida er chefdesigner såvel som salgschef, mens Martin driver webshoppen og sociale medier.

Vores baggrund er inden for forretning og fast ejendom, men vi benyttede lejligheden til at løfte smykkefirmaet og give det et moderne strejf. Meget snart vil vores familie vokse med en lille, når Otto slutter sig til os. Og hvem ved, det kan være begyndelsen på 3. generation af Hultquist.

Inspiration

Smykkerne er legende, feminine og lægger vægt på detaljer. Designet inspirerer dig til at kombinere dem på forskellige måder for at skabe dit eget unikke udtryk.

Inspirationen bag designe opstår under de mange rejser og de mange indtryk fra spændende kulturer og lande. Hultquists hovedkvarter ligger i København, hvor designe udvikles.

Smykkerne er produceret i højt kvalitetet og kan både benyttes til daglig brug og til festlige begivenheder. Hultquist har en lang tradition for naturlig skønhed og skaber smykker, der passer til mange forskellige personligheder.

Are you in the right place?
×